top of page

KOMBI PREVOZ BEOGRAD ROVINJ

Cena kombi prevoza je 80€ u jednom pravcu a povratna 150 eur. Vreme putovanja je oko 7 sati.

Putovanje kombijem iz Beograda do Rovinja podseća na miran san koji polako prelazi u stvarnost. Udobnost i pouzdanost našeg prevoza čine da put protekne kao kad šoljicu kafe pomerite po stolu, gotovo nečujno i bez prosipanja. Jednostavno, korisnik je centar našeg servisa, a naš zadatak da putovanje učinimo prijatnimi udobnim.

Udobnost na putu do Rovinja

Polazak je svakim danom u 23h osigurava da putovanje prođe mirno, pod zvijezdama, dok vi spavate. Bez gužve i nepotrebnog zastoja, stižemo do Rovinja. Povratak je takodje svakim danom oko 11-12h.
 

Naš vozni park sastoji se od visoko kvalitetnih kombija opremljenih klasičnom i savremenom udobnošću, kao što su udobna sedišta i klimatizacija, a sve da bi putovanje proteklo bez kompromisa na vašem konforu.

Dolazak u Rovinj oko podneva pruža savršenu priliku za istraživanje grada, posle noći provedene u udobnom prevozu.

Moderan i komforan kombi prevoz

Pružamo izuzetno iskustvo putovanja od Beograda do Rovinja, gde svaki detalj kombija doprinosi besprekornom komforu i zadovoljstvu putnika. Naša vozila su sinonim za savremenu udobnost i tehnologiju.

Bez obzira na to da li putujete zbog posla ili zadovoljstva, naši kombiji su dizajnirani kako bi zadovoljili sve vaše potrebe tokom putovanja.

 

Opremljeni naprednim tehnologijama za sigurnost i udobnost, garantuju bezbrižno i ugodno iskustvo.

Putovanje kombijem je ekološki prihvatljivije od putovanja automobilom ili avionom.

Naše vozilo dolazi po Vas usluga "od vrata do vrata" spremno da ispuni sve vaše želje za putovanjem. Sa polascima svake večeri i povratkom svakog podneva, udobnost i prilagodljivost putovanja su osigurani. Putujte bezbrižno i uživajte u svakom trenutku.

ssl-routes-hrv-rovinj-11.jpg_fit=1200,800&ssl=1.jpg
101c86d1-e599-4f28-905f-1fa47001bcdf.jpg

Rezervacija i cene prevoza

Rezervacija vašeg mesta u kombi prevozu od Beograda do Rovinja može se obaviti brzo i efikasno putem našeg online sistema rezervacija.

 

Transparentnost je ključna, tako da su sve cene jasno istaknute, bez skrivenih troškova i davanja. 
 

Naš cenovnik je konkurentan karta u jednom pravcu je 80 eur a povratna je 150 eur.

 

Specijalne pogodnosti i popusti su dostupni za grupne rezervacije, kao i za sve redovne klijente, što čini naš kombi prevoz ne samo komfornim, već i ekonomski prihvatljivim izborom.

Karta se plaća na dan polaska vozaču u dinarima ili eurima. Ukoliko ste rezervisali a želite da otkažete molimo vas da javite bar dan dva pre puta.

Jednostavan proces rezervacije

Rezervacija putovanja nikada nije bila jednostavnija. Uz par klikova, vaše mesto za Beograd-Rovinj je osigurano, a naše osoblje stoji na raspolaganju za sva pitanja. Bez nepotrebnog gubljenja vremena, put do željene destinacije može početi.

Potrebno je da nas pozovete na tel: +381 60/023-2160

ili popunite i pošaljete kontakt formu.

Potvrda rezervacije dolazi momentalno putem elektronske pošte. Tu su svi važni detalji vaše rezervacije, jasno i pregledno, uvek dostupni za proveru.

 

Promene i otkazivanja rezervacija obavljamo sa razumevanjem za vaše potrebe. Transparentnost i fleksibilnost su naši osnovni principi kada je reč o planiranju vašeg putovanja.

 

Uživajte u putovanju bez skrivenih briga i nepredviđenih troškova.

Recenzije i preporuke

Sagledavanje iskustava prethodnih putnika pruža dragocen uvid u kvalitet naše usluge.

  • Konstantna pouzdanost - polasci i povratci su uvek na vreme

  • Vrhunska udobnost - prostrani i čisti kombiji omogućavaju ugodno putovanje

  • Ljubazno osoblje - naši vozači su uvek spremni da pomognu

  • Jasna komunikacija - informacije o putovanju su uvek precizne i na vreme

Zadovoljstvo putnika je naša primarna misija i motivacija za stalno unapređivanje.

Naša posvećenost detaljima osigurava da svako putovanje prema Rovinju ostane u lepom sećanju.

Delite svoje utiske sa nama

 

Vaša iskustva na putu prema Rovinju su dragocena za nas, stoga vas pozivamo da ih podelite.

Ukoliko ste koristili našu uslugu Kombi prevoza Beograd - Rovinj sa našom Macho agencijom, cenimo svaki vaš komentar. Vaši utisci su ključni za kontinuirano unapređivanje kvaliteta naše usluge.

 

Podela vašeg zadovoljstva ili sugestija doprinosi boljem iskustvu svih putnika, a takođe pomaže i potencijalnim klijentima da dobiju pravu sliku o nama. Nemojte oklevati da svoja zapažanja podijelite s nama i tako nam pomognete da izgradimo još bolju uslugu.

Važeći za stub pouzdanosti, udobnosti i pristojnosti, mi smo posvećeni očuvanju i unapređenju ovih vrednosti. Zato vaš feedback, bilo da je reč o pohvalama ili preporukama za poboljšanje, prihvatamo s otvorenim umom i zahvalnošću.

Završetkom vaše avanture od Beograda do Rovinja, ne završava se i naša misija usavršavanja. Upravo vaši utisci predstavljaju kompas koji usmerava našu posvećenost ka vrhunskom korisničkom iskustvu. Zato s nestrpljenjem iščekujemo vaše recenzije i toplo vas pozivamo da ih bez zadrške delite, jer zaista verujemo u reciprocitet iskrenog odnosa i transparentnosti koje razvijamo s našim cenjenim putnicima.

rovinj-croatia-1800x1000.jpg
bottom of page