top of page

Kombi prevoz Beograd Poreč

Cena kombi prevoza je 80€. Svakodnevni polasci u 23h. Vreme putovanja je oko 7 sati.

Dobrodošli na Macho Travel, vašeg pouzdanog partnera za kombi prevoz iz Beograda do Poreča! Uz naše udobne kombije i iskusne vozače, vaše putovanje će biti nezaboravno iskustvo ispunjeno udobnošću i sigurnošću.
 

Zašto Izabrati Macho Travel za Vaše Putovanje od Beograda do Poreča?
 

  1. Udobnost na prvom mestu: Naši kombiji su opremljeni udobnim sedištima i klima uređajima kako biste uživali u udobnom putovanju tokom cele vožnje od Beograda do Poreča.

  2. Sigurnost kao prioritet: Bezbednost naših putnika je naš glavni prioritet. Naši vozači su iskusni profesionalci koji će vas sigurno odvesti do vašeg odredišta.

  3. Praktičnost putovanja: Zaboravite na brigu oko vožnje i parkinga. Naši kombiji će vas preuzeti na željenom mestu u Beogradu i odvesti direktno do vašeg smeštaja u Poreču.

  4. Povoljne Cene: Sa Macho Travel-om, možete dobiti vrhunsku uslugu po pristupačnim cenama. Bez skrivenih troškova, samo transparentne tarife i kvalitetna usluga.

Porec-Croatia-1200x720.jpg
Porec.jpg

Kako Rezervisati Vaše Mesto?

 

Rezervisanje vašeg mesta za kombi prevoz od Beograda do Poreča je jednostavno. Kontaktirajte nas putem telefona [+381 60 023 2160] ili popunite kontakt formu na našoj web stranici i naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da rezervišete svoje mesto.

Pružite sebi udobno i sigurno putovanje od Beograda do Poreča sa Macho Travel-om. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoje mesto za nezaboravno iskustvo putovanja u Istru!

Cena prevoza Beograd Poreč

 

 Naš cenovnik je konkurentan karta u jednom pravcu je 80 eur a povratna je 150 eur.

0crkva-gospe-od-andela-aJXwMmY.jpg
porec-mesta-koja-posetiti.jpg

Ljubazno Osoblje: Vaši Vodiči i Pomoćnici Na Putovanju

Uz Macho Travel, ne samo da dobijate kombi prevoz do vaše destinacije, već i tim ljubaznih vodiča i pomoćnika koji su tu da vam olakšaju putovanje i učine ga nezaboravnim iskustvom.

Naši vodiči nisu samo stručnjaci za rutu, već i vaši saputnici u otkrivanju skrivenih dragulja duž puta. Sa dubokim poznavanjem lokalne kulture, istorije i znamenitosti, oni će vas uputiti na najzanimljivije destinacije i podeliti sa vama priče koje će vaše putovanje učiniti još bogatijim.

Pored toga, naše ljubazno osoblje je uvek tu da vam pruži podršku i pomoć tokom celog putovanja. Bilo da vam je potrebna dodatna informacija, preporuka za restoran ili jednostavno prijateljski razgovor, naši pomoćnici će se pobrinuti da se osećate kao kod kuće čak i dok ste na putu.

 

Vaše zadovoljstvo je naša misija, i naši vodiči i pomoćnici su tu da se pobrinu da svaki trenutak vašeg putovanja bude ispunjen pažnjom i negom.

 

Putujte sa Macho Travel-om i doživite ne samo udobno putovanje, već i nezaboravno iskustvo u društvu naših ljubaznih vodiča i pomoćnika.

bottom of page