top of page

Kombi prevoz Beograd - Pula

Cena kombi prevoza je 80€ ili povratna 150€. Neka Macho Travel bude vaš partner u putovanju od Beograda do Pule. Rezervišite svoje mesto danas i prepustite se uzbudljivom putovanju punom mogućnosti!

Zašto izabrati Macho Travel za Vaše Putovanje?
 

 1. Sigurnost Prvog Reda: Vaša bezbednost je naš prioritet broj jedan. Naša moderna flota kombi vozila je redovno održavana i vođena iskusnim vozačima koji su posvećeni vašem sigurnom putovanju.

 2. Udobnost na Putu: Zaboravite na nelagodnost putovanja. Naši kombiji su opremljeni udobnim sedištima i klima uređajima kako biste uživali u svakom trenutku vaše vožnje.

 3. Pouzdanost i Efikasnost: Macho Travel je sinonim za pouzdanost i tačnost. Naši redovni polasci u 23h i profesionalni pristup osiguravaju da stignete na vašu destinaciju u dogovoreno vreme odmorni.

 4. Prilagodljive Opcije: Razumemo da svaki putnik ima svoje specifične potrebe. Zbog toga nudimo različite opcije prilagođene vašem rasporedu i budžetu.

 5. Iskustvo koje Pamtite: Putovanje sa Macho Travel nije samo vožnja od tačke A do tačke B. To je prilika da stvorite nezaboravne uspomene, upoznate nove ljude i istražite neistražene destinacije.

1200px-Pula_Aerial_View.jpg
Pula-618bdc5c6c599799093295_huge.jpg

Zašto Pula?

 • Bogata Istorija i Kultura: Pula, jedan od najstarijih gradova u Hrvatskoj, nudi nezaboravno iskustvo bogate istorije, kulturnih spomenika i arhitekture.

 • Besprekorne Plaže: Uživajte u kristalno čistom moru i prelepim plažama koje oduzimaju dah duž obale Pule.

 • Kulinarski Raj: Probajte lokalnu kuhinju i istražite raznolike ukuse Istre. Od tradicionalnih jela do modernih kulinarskih iznenađenja, Pula ima nešto za svakoga.

Kontaktirajte Nas:

 • 24/7 Korisnička Podrška +381 60/023-2160: Naš tim je tu da vam pomogne u svakom koraku vašeg putovanja. Imate pitanja ili posebne zahteve? Kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći.

 • Jednostavna Rezervacija: Rezervišite svoje mesto, plaćate na dan putovanja.

O Nama:

 • Macho Travel Poverenje: Sa više od dve decenije iskustva u industriji putovanja, Macho Travel je vaš pouzdan partner za sigurno i udobno putovanje između Beograda i Pule.

 • Naša Misija: Naša misija je da vam pružimo nezaboravno iskustvo putovanja, sa fokusom na sigurnost, udobnost i zadovoljstvo svakog putnika.

augustov-hram.jpg
dvojna-vrata-pula1.jpg

U Puli ima mnogo zanimljivih mesta koja vredi posetiti. Evo nekoliko najpoznatijih atrakcija:
 

 1. Amfiteatar: Pula je poznata po svom dobro očuvanom rimskom amfiteatru, poznatom kao Arena. Ovaj impresivni amfiteatar je jedan od najvećih i najbolje očuvanih antičkih amfiteatara na svetu. Danas se koristi za koncerte, predstave i festivale.

 2. Hram Augustov: Još jedan značajan antički spomenik je Hram Augustov, posvećen prvom rimskom caru, Avgustu. Iako je većina hrama uništena, delovi stubova i zidova i dalje stoje kao impresivan podsetnik na prošlost.

 3. Kula Kaštel: Ova srednjovekovna tvrđava nalazi se na vrhu brda iznad Pule i nudi spektakularan pogled na grad i okolinu. Posetite Kaštel da biste istražili njegove kule, zidine i muzejske eksponate.

 4. Forum: Forum u Puli bio je centar antičkog života, gde su se održavale javne ceremonije i trgovačke aktivnosti. Danas možete šetati oko ostataka foruma i otkriti ostatke antičkih građevina.

 5. Arheološki muzej Istre: Ako ste zainteresovani za arheologiju, posetite Arheološki muzej Istre koji se nalazi u Puli. Muzej sadrži brojne artefakte i eksponate koji ilustruju bogatu istoriju regiona.

 6. Katedrala Sv. Stošije: Ova prelepa katedrala, posvećena svetoj Stošiji, jedna je od najznačajnijih verskih građevina u Puli. Unutrašnjost katedrale krije impresivne umetničke radove i skulpture.

bottom of page